Moderatorja e njohur, Alketa Vejsiu është treguar gjithmonë diskrete përsa i përket jetës private.

Ajo ka zgjedhur që familjen ta mbajë larg syrit mediatik dhe kurioziteti është gjithmonë i madh.

Së fundmi, vajza e saj, Nikol ka marrë vëmendjen e të gjithëve në Instagram, pasi vihet re që ka një ngjashmëri të madhe me të ëmën.

Ajo ka një ka një profil shumë diskret dhe ndjekësit e saj janë miqtë dhe të afërmit.

Aktualisht Nikol ndodhet në Angli me studime.

Kujtojmë që Alketa ka edhe një djalë më të vogël, të cilin e ka pagëzuar me emrin Lionel.