Një grua e re vrau veten pasi besoi se i dashuri i saj e kishte tradhtuar pas një nate jashtë, thuhet në raportin hetimor.

Ella Emery, 27 vjeç, u gjet e vdekur në shtëpinë që ajo ndante me Jack Freeth në Huddersfield që prej qershorit të 2019. Sekretarja ligjore, e cila kishte një histori ankthi, kishte frikë se i dashuri i saj kishte qenë duke u dërguar mesazhe grave të tjera pasi ai kishte shkuar në natën e një djali.

Ajo përdori fshehurazi telefonin e tij për t’i dërguar mesazh një gruaje tjetër që pretendonte se ishte ai për të parë nëse ajo mund të konfirmonte dyshimet e saj, raporton Examiner Live.

Por Jack mohoi të fliste me dikë tjetër, duke thënë në seancën dëgjimore: “Unë e doja atë vajzë”.

Hetimit iu tha se inxhinieri Jack fillimisht u arrestua me dyshimin për vrasjen e Ella-s pasi policia nisi një hetim për vrasje.

Por Oficeri i Lartë Hetues, Supt Mark Swift tha se ai u lirua pasi nuk u gjet asnjë provë për këtë vepër penale për të cilën e akuzonin dhe hetimi penal u mbyll.