Nisur që nga vendet më të paimagjinueshme, e deri tek ato më pak të zakonshmet, më poshtë kemi listuar disa vende në të cilat nuk duhet të lini t’ju kalojnë pa provuar eksperienca seksuale. Mendoni për vendin më të çmendur ku keni kryer marrëdhënie seksuale? Kontrolloni nëse ndodhet në listë dhe nëse nuk e gjeni, atëherë me të vërtetë qenkeni në një tjetër stad. Më poshtë është renditur nga bloget e seksit më të njohura në botë, vendet që duhet të bëni seks të paktën një jetë për të nxitur jetën tuaj seksuale. Në këto vende, pasioni bëhet më i madh dhe fantazitë i kalojnë limitet. Që nga çatia, tek aeroplani, disa kënde në kuzhinë dhe shumë të tjera që duhet të provoni, të paktën një herë. Lexoni më poshtë për të marrë frymëzime.

Në pishinë (lagësht dhe egër)
Në shkollë (merr më shumë se një 10)
Në punë (me nxitim, natyrisht)
Në hambar (bëje, siç e ke parë në Discovery Channel)
Në avion (shijo mijëra metrat e lartësisë)
Në ashensor (vendi i përkryer për diçka të shpejtë)
Në rimorkion e një kamioni (në qiell të hapur, nën yje… shumë nxehtë)
Në anije (ec me lëvizjet e oqeanit)
Në një tendë
Në shtëpinë e prindërve (pa bërë fare zhurmë)
Në dysheme (dyshemeja nuk është e vetmja gjë e fortë)
Në dollap (hapësirat e ngushta janë tunduese apo jo?)
Në pyll (njësh me natyrën)
Në dhomën e veshjes (qëndro e zhveshur)
Në dritare (statusi ekzibicionist)
Në limuzinë (vetëm sigurohu që ndarja është e ngritur)
Në librari (bëje seksuale)
Mbi lavatriçe (bashkë me tronditjet e saj)
Mbi banakun e kuzhinës (të pisët)
Në oqean, liqen (vrapo me valët)
Në një vaskë të nxehtë (bashko nxehtësitë)
Në park (koha për të luajtur)
Në kishë (mëkat plotësisht seksi)
Në një tren ekspres (pak e ndërlikuar, por gjithçka nën avull)
Pas një muri (derisa dikush të bëjë “bam, bam”)
Në dush (shumë seksi, por shumë më e ndërlikuar sa duket ndonjëherë)
Në një slitë rrotulluese (një udhëtim tjetër përrallor)
Në dhomën e gjumit të fëmijëve (vërtet rriskuese)
Në makinë (sepse asnjëherë nuk e di kur mund të ndodhë)
Në kinema (një performancë e vërtetë për Oscar)
Në çati (por me shumë kujdes këtu)
Në plazh (vetëm kujdes me rërën… në vende të pakëndshme)
Në shkallë (kjo kërkon aftësi)
Në një varrezë (pak trishtim, pak seksi)