Zhgënjim total për dy shqiptarë që fërkuan duart pasi një ‘eskortë’ pranoi ofertën e tyre.
menjëherë pas kësaj shqiptarët ‘fërkuan duart’, por pësuan zhgënjim total.

Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Cremona të Italisë.

Dy shqiptarë, njëri 32 dhe tjetri 30 vjeç kishin dëshirë për të bërë një ‘treshe’ dhe porositën një eskortë online.

Ata telefonojnë eskortën dhe ajo mbërrin në adresën e dhënë nga shqiptarët.

Mirpo nuk ndodhi ashtu siç pritej pasi në të vërtet eskorta ishte një transgjinor me emër Miranda.

Kjo gjë acaroi më shumë shqiptarët.

Ata e kanë sulmuar Mirandën me sende të forta duke i shkaktaur dëmtime të shumta. Ndërkohë, fill pas sulmit janë larguar nga banesa, ndërkohë që eskorta ka bërë kallëzim në polici.

Më pas u bë i mundur arrestimi i dy të rinjve dhe zbulohet se njëri prej shqiptarëve punonte si kamarier, kurse tjetri merrej me tregti makinash.