Lezhë- Zjarr në Tale të Lezhës.

Zjarri ka shpërthyer në përmasa të mëdha i ndihmuar nga era dhe thatësira.

Disa zjarrfikëse janë duke punuar për fikjen e flakëve.

Flaka po u afrohet edhe bizneseve dhe banesave në zonë.