TIRANË- Seanca e sotme plenare u mbyll mes kaosit, tymueseve dhe zjarrit. Ky i fundit u shkaktua nga tymueset që u hodhën nga deputetët e opozitës.

Mirëpo, vendi ku ra zjarri ishte në tavolinën ku ulet deputeti dhe njëkohësisht, ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha. Pas zjarrit, garda dhe deputetët e pranishëm nxituan që të shuanin flakët.

Në sfond dëgjohen deputetët e opozitës të thonë:

Bardhi: Kartën e Lul Bashës prishën (Qesh)

(Albana Vokshi qesh në sfond), deputetja: E Bashës është, leje.

Bardhi: Hajde se e Bashës është, s’ka gjë.

Edi Paloka: Lul Bashën dogjët?