Shqiptari është vënë në pranga nga policia më 9 gusht, të vitit të kaluar ,shkak se u kap në një ´fermë´ kanabisi me 1280 bimë.

Indetiteti I tij nuk është bërë I ditur.

Ai është arrestuar dhe dënuar në Belgjikë ,me 15 muaj burg e 8000 euro gjobë.