Në qoftë se ka një njeri në Shqipëri që ka të drejtë që t’i shtrojë Sali Berishës qindra mijqëra pyetje është Era Mëhilli, që i kam shtruar unë qindra mijëra pyejte.Ditën e premte Sali berisha do të jetë në parlament në përputhje të plotë me vullnetin e qytetarëve shqiptare. Unë nuk fshihem pas mandatit, pas sovranitetit. Absolutisht jo. Nuk fshihem prapa dinjitetit. Unë bëj gjithccka për të mbrojtur dinjitetin dhe sovranitetin e vendit tim. Ata me votë shprehin sovranitetin e tyre. Unë nuk mund ta shkelmoj atë.