TIRANË- Pedofilia është një ndër plagët e shoqërisë shqiptare, prandaj ‘Piranjat’ i kanë dhënë një fokus të madh në të gjithë edicionet. Ne jemi munduar të paraqesim me zë dhe figure, duke ua servirur në këtë formë autoriteteve, të gjithë këta persona që paturpësisht dhe në mënyrë skandaloze abuzojnë me të miturit.

Këtë herë, ‘Piranjat’ kanë kafshuar Palin, një pedofil disi ndryshe nga më të mëparshmit. 60-vjeçari u denoncua në redaksinë tonë nga banorët e një pallati ku Pali punonte si roje. Ai ishte kapur në video duke kryer marrëdhënie homoseksuale në kabinën e tij, në mes të ditës me një të mitur. Pamjet shokuese që mbërritën në redaksinë tone na vunë menjëherë në lëvizje.

‘Piranjat’ qëndruan me ditë të tëra përpara vendit ku bënte roje Pali dhe vërtetuam se si i shkëlqenin sytë në momentin që para kabinës ku qëndronte kalonte ndonjë djalë i vogël. Ai mundohej të futej menjëherë në muhabet dhe t’i fitonte besimin.

‘Piranjat’ futën një person të infiltruar që hiqej si i mitur. Djali shkoi dhe takoi Palin që e priti përzemërsisht. Në bisedën që bëri me të e ngacmoi dhe seksualisht. “Të hëngsha shpirtin tënd. Je shumë i mirë”, janë fjalitë ikonike të Palit që shoqërohen dhe me prekje në organet gjenitale dhe në trup.

Pali më pas rrëfen eksperiencat e tij seksuale si “Don Zhuan” i vërtetë. “Kisha një 17 vjeçar, jo 16 vjeçar, pashë që po bënte urinën. E ftova të vinte në kabinën time dhe ia mora në gojë. U shkri, u kënaq krejt.

“Kam në dorë dhe një 15 vjeçar, e ka shumë të madh. Sa e prek, i ngrihet menjëherë. Një rast tjetër ka qenë me një 15-vjeçar e ftova në shtëpi për të më rregulluar kompjuterin. Fillova ta ngacmoja, fillim nguroi, më pas u dorëzua. Unë bëj gjithçka, jam pasiv dhe aktiv si të duan”.

Deklarata që të shokojnë, por shkon dhe më tej kur e pyet se sa e ka organin gjenital aktori i ‘Piranjave’. Duke parë deklaratat e pajustifikueshme, bashkëpunëtori i ‘Piranjave’ vendos të largohet, për t’u rikthyer të nesërmen. Ditën tjetër, pedofili duket se kishte nuhatur diçka dhe e pret mjaft ftohtë aktorin e ‘Piranjave’. Duke parë situatën, ‘Piranja’ , Eraldo Harlicaj, vendos të ndërhyjë dhe ta përballë Palin me të gjitha akuzat.

Paturpësisht 60-vjeçari mundohet të justifikohet, të mos pranojë, por në fund dorëzohet, pasi e kupton se është kapur “me presh në duar”. Në fund Pali nuk kërkon falje, por shqetësohet vetëm se është kapur në perversitetin e tij.

Marrë nga Syri.net