Ditën e sotme aksidentohet me makin aktori i famshëm shqiptar Julian Deda, ishte Live në Instagramin e tij. Si çdo herë në livestreamet e tij flet për problematikat që çdo njëri prej nesh has gjatë ditës, përfshirë këtu dhe aksidentet.

Gjatë momentit ku ai duket se flet me ndjekësit e tij, një makinë i vjen dhe e godet nga pas duke shkaktuar fatmirësisht vetëm dëme materiale.