Një baba nga Illinois, SHBA i akuzuar se i mbyti tre fëmijët e tij në një vaskë ka lënë një shënim për gruan e tij. Mediat kanë zbuluar se Jason Karels 35-vjeç ka shkruar në shënimin e tij:

Nëse unë nuk mund t’i kem fëmijët, nuk do t’i kesh as ti.
35-vjeçari tani ndodhet në burg për vdekjen e fëmijëve të tij: Bryant, 5, Cassidy 3-vjeç dhe Gideoni dy vjeçar. Tre vëllezërit e motrat u gjetën të vdekur në shtëpinë e Karels në periferi të Çikagos të Round Lake Beach të hënën. Oficerët e zbuluan shënimin pasi shkuan në rezidencë për të kryer një kontroll me kërkesë të nënës së fëmijëve, Debra Karels, e cila nuk ishte në gjendje të takonte burrin e saj.

Ata panë gjakun e Jasonit në të gjithë shtëpinë pas përpjekjeve të tij të dështuara për të vrarë veten. Jason u arrestua pasi një ndjekje nga policia përfundoi në një aksident në Joliet, Illinois. Pas përplasjes, Karels bëri deklarata për oficerët e policisë duke treguar se ai i mbyti fëmijët e tij në një vaskë një nga një.