Në Big Brother VIP ka ardhur puthja e parë në buzë nga Fifi, por nuk është me Granitin, ashtu siç të gjithë prisnin.

Ka qenë Paloma ajo që ka shkëmbyer puthjen në buzë me këngëtaren, ndërkohë që aty afër ka qenë edhe Graniti, i cili nuk ka reaguar.

Puthja e tyre ishte në formë shoqërore, ndërkohë që pritet të shihet se si do të shkojë marrëdhënia mes Fifit dhe Granitit, që kanë shfaqur simpati për njëri-tjetrin, por ende nuk e kanë dhuruar puthjen e parë mes tyre.