Arjolës dhe Beniada kanë zhvilluar një bisedë mes tyre.

Beniada ka shprehur dëshirën për të pasur vajza.

Dhe menjëhet një ndihmë i ka dhënë Arjola, e cila i tha se mund ti bëjë me Romeon, vëllain binjak të Donaldit.

Kujtojmë se ka qenë Romeo, ai i cili ka shprehur pëlqimin për Beniadën dhe në një video i thotë Donaldit: “Thuaji ndonjë fjalë të mirë për mua.”

Beniada: Sa dua të kem 2 goca të vogla.

Arjola: Bëji me Romeon kur të dalësh.

Beniada: Nuk mund të bëjë binjak. Fëmija jot mundet.

Arjola: Kanë bërë edhe binjakët binjak.