Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.1 Shitet 104

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122.1

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142.3

Franga Zviceriane: Blihet 112.1 Shitet 113