Një ngjarje e rëndë ka ndodhur natën e shkuar në Majemi, ku një grua është qëlluar me breshëri plumbash brenda shtëpisë së saj.

Sipas medieve të huaja, Dominique Lemons, 36 vjeç ndërroi jetë në vend prej plagëve të marra.

“E pashë të shtrirë në tokë. Unë u përpoqa ta mbaja atë për të mbajtur gjakun që të mos rrjedh gjak, “tha motra e saj.

Lemons ishte nënë e katër fëmijëve. Fëmijët e saj nuk jetojnë me të dhe nuk ishin në shtëpi në kohën e të shtënave.

“Nuk kam asgjë. Nuk kam asgjë nga ajo që tha zonja dhe më pas shkoi gjuajtja e parë.

Gjatë gjithë natës, detektivët e vrasjeve mblodhën të dhëna nga brenda shtëpisë, me shpresën se do të hidhte pak dritë mbi atë që çoi në të shtënat fatale por ende vrasja e saj mbetet mister.