Një 22-vjeçare britanike dhe bashkëshorti i saj janë gjetur të vdekur në shtëpinë e tyre.

Dedektivët e policisë po e hetojnë këtë rast si vrasje. E reja dhe i shoqi, janë gjetur të vdekur në shtëpinë e tyre në Cambridgeshire. Nuk dihet ende asgjë se si u gjet i vdekur çifti, ndërsa policia po heton në këtë drejtim.

“Ne jemi tepër të trishtuar për humbjen e vajzës sonë Maddie. Zemrat tona janë të thyera, nuk e imagjinojmë jetën pa të. Kjo humbje është shumë e madhe. Ajo ishte një person i bukur si brenda dhe jashtë. Maddie e kalonte kohën me familjen dhe miqtë”, tha një prej familjarëve të vajzës.