Einxhel përfshihet në një debat me DJ PM.

Kjo e fundit ka qenë duke folur në shtëpi, me vajzat e tjera, për sjelljet e Valonit dhe kanë për mendur edhe organin e tij gjenital, duke e quajtur ‘helikopter’. Pajtimi i është drejtuar Einxhel që nuk duhet të flasë kështu, pasi nuk është e hijshme.

Madje ai ka shtuar se vëllait të saj nuk do i pëlqejë që po flet kështu në shtëpi.

“Vëllai im e ka të qartë që s’jam e virgjër. Asnjë këtu brenda s’është e virgjër dhe ne s’po flasim hijshëm”, u shpreh nga ana e saj moderatorja.