Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, dhe Euros. Ndërkohë Paundi Britanik ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103 Shitet 103.9

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.8

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 141.8

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112.1