Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.1 Shitet 103

Euro: Blihet 121.6 Shitet 122.2

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142.1

Franga Zviceriane: Blihet 111.5 Shitet 112.4