Refik Syla eshte 83 vjeç. Ai gjithnjë ka goditur me deklaratat e tij.

Në çdo dalje tregon se, edhe pse i moshuar, është ende qejfli femrash.

I ftuar në një emision televiziv, Syla u shpreh se, kur i sheh femrat e zhveshura, ka dëshirë t’i hajë sepse i duken të bukura në versionin nudo.

“Kur i shoh femrat e zhveshura kisha qejf me i hangër”, u shpreh Syla.

Ai tha se i punon ende aleti dhe se është i fuqishëm të përballojë femrat, teksa u shpreh se pensionin e harxhon në motele me vajza të bukura.

“E paguaj 10 euro për 2 orë një vajzë, duhet me pagu edhe hotelin edhe pijet, jo edhe benzina dhe ja po shkojnë 100 euro të pensionit”, tha ai.