Rrjetet sociale po ‘digjen’ nga komentet nëse janë ndarë apo jo Triksa me Donaldin. Sot mjaft media shkruajnë se ata janë ndarë.

Fillimisht ata nuk u takuan tek festa e TCH me pas Trixa e hoqi nga Instagrami.

Tani që duket se nuk janë më bashkë, fansat po i mundon fakti se kush ishte që e la njëri-tjetrin; Triksa- Donaldin apo Donaldi- Triksën?

Pyetjeve u është përgjigjur Antigona, nëna e Beatrix.

Për një media Antigona është përgjigjur se ”E la Triksa- Donaldin”, ka thënë Antigona.

Beatrix ka postuar sot paradite edhe një fotografi tjetër në rrjetin social “Instagram”, ku ka shkruar “No FAKE STORIES” ndërsa fjalës “NO” i ka vënë ‘X’ kështu duke konfirmuar se dyshja kanë ndarë rrugët dhe gjithçka ishte gënjeshtër sipas saj.