Në rrjet u përhapën lajmet se Enca Haxhiaj ishte shtatzënë për herë të parë.

Ka reaguar menjëherë këngëtarja.

Me anë të një Instastory në Instagram, Enca shkruan se edhe për 5 vite nuk ka ndërmend të bëhet nënë.

Ajo gjithashtu ka shtuar se e vetmja pritje e ëmbël në të cilën ajo është, janë pushijmet e radhës dhe kënga.

“Edhe nja 5 vite s’e kam në mend. E vetmja pritje ime e ëmbël është për këngën dhe pushimet e radhës”, shkruan Enca.