Një episod i pazakontë ndodhi sot në  ‘Telebingo Shqiptare’.

Ndërsa Ardit Gjebrea po telefononte fituesin, në anën tjetër të telefonit dëgjua një grua e cila nuk përkonte me personin që kishte të shkruajtur emrin në biletë.

Më pas Arditi pyet se ku ndodhet zotëria që kishte të shkruar emrin në biletë

Ajo i tha se zotëria në fjalë kishte ndërruar jetë këtë mëngjes. Kjo preku Arditin dhe gjithë të tjerët në studio.