Euro ka filluar të ritet ndjeshëm ditët e fundit, pas festave të fundvitit duke kapur vlerën prej 110 lekë në blerje dhe shitet me 112 lekë.

Dollari amerikan blihet me 110 lekë dhe shitet me 112 lekë.

Paundi britanik blihet me 131 lekë dhe shitet me 133.4 lekë.