Kryeministri Edi Rama është mbrëmjen e sotme i ftuar në emisionin “Opinion”, ku është pritur nga drejtuesi Blendi Fevizu me dajre, një simbol i fushatës së tij dhe Partisë Socialiste.

Fevziu i kishte rezervuar kreut të qeverisë një pritje të pazakontë, duke i rënë dajres në prezencën e Ramës në studio dhe më pas ja dha në dorë këtij të fundit. Rama nuk mund ta linte me kaq, duke vizatuar në pjesën e pasme një imazh, shoqëruar me tekstin “Opinion”, “Tv Klan”, “11 Maj 2023”.

Pas kësaj, kreu i qeverisë i ktheu reston duke i rënë edhe ai dajres.

Blendi Fevziu: Është fushata e 19 elektorale në Shqipëri prej vitit 1991. Është tallavaja më e madhe që kanë parë ndonjëherë fushatat elektrale. Më shumë se sa për forcat politike po diskutohet kush i bën të kërcejnë më shumë qytetarët. Zoti Rama si shpjegohet ky transformim i madh? Këtë dajren do ua lë dhuratë kur të mos jeni më në politikë, mund të shkoni në dasma dhe të fitoni ndonjë lek më shumë.

Edi Rama: Ma jep tani dajren mua ta mbaj në dorë. Ma jep dhe vazhdo.