Home Gossip Fifi acarohet pse puthja nuk po vjen. Graniti: Prit, ki durim!

Fifi acarohet pse puthja nuk po vjen. Graniti: Prit, ki durim!

Në shtëpinë e Big Brother u vendos gjatë ditës kënga e Fifit, “Marova” dhe teksa këndonte përqafoi Granitin dhe i këndoi me shumë ndjenjë. Performoanca vazhdoi për disa minuta, ndërsa banorët filluan me brohërima që të putheshin.

Puthja nuk ndodhi, por dy të rinjtë kanë pasur edhe diskutime të tjera. Fifi ka shprehur xhelozinë, ndërsa Graniti është nxehur. “Ne po njihemi dhe nuk po nxitohemi. Ki durim që të tregoj që mund të më besosh”, i thotë Graniti Fifit ndër të tjera. Pas debatit pati edhe një kërkesë falje nga ana e Granitit.