Një nxënës po përdorte rrjetin social Instagram gjatë orës mësimore dhe u fut me video live teksa ngacmonte mësuesen.

Ajo dukej se po jepte mësim dhe nxënësi nga fundi i klasës thoshte: ‘O zyshe ta hongsha zemrën, sa e mirë je bo’.

Ai ka reaguar për Joq duke thënë se e gjitha ka qenë për humor dhe asgjë më shumë.

Sipas tij, ai rrezikon edhe përjashtimin nga shkolla, pas publikimit të videos në rrjete sociale, gjë që nuk e mendoi gjatë kur zgjodhi që t’i tregonte të gjithëve veprimet që bënte në klasë.