Kryeministri Edi Rama këtë të mërkurë ndodhet në qytetin e Sarandës.

Prej disa javësh kryeministri Edi Rama ka prezantuar ndihmën e qeverisë për bujqësinë, blegtorinë si dhe për peshkimin, ku mesa duket këtë sektor e ka inspektuar edhe vetë në terren ditën e sotme.

Në foto duket Rama me një peshk të madh ton.

Ky lloj peshku njihet për madhësinë dhe shijen e mishit, ndërsa siç mund të shihet në foto edhe pse kryeministri Edi Rama 2.01 metra i gjatë, duke se nuk e ka arritur fundin e bishtit të këtij peshku.