Lisa Bohm ishte vetëm 35 vjeç kur u zbulua e vdekur në shtëpinë e saj në Salford Quays.

Fqinjët raportuan vetëm një erë të pakëndshme në ndërtesë, duke bërë që trupi i saj të gjendej pas disa javësh, raportoi Manchester Evening News.

Vdekja e saj tragjike më 15 qershor erdhi pasi partneri i saj Luca Sportelli humbi jetën papritur.

47-vjeçari kishte qenë në shtëpi më 3 gusht të vitit të kaluar kur pësoi një goditje të rëndë në tru.

Kjo bëri që ai të zhvillonte një mpiksje të madhe gjaku në tru dhe ai u shpall i vdekur të nesërmen.

Një hetim u mbajt sot për vdekjen e zonjës Bohm në gjykatën e Boltonit.

U dëgjua se si eksperti i pavarur i marketingut dhe IT-së kishte “luftuar” me vdekjen e papritur të Luca-s dhe ishte “i shqetësuar” se si ajo do të përballonte pa të.

Një mikeshë dhe kolege e saj, Irene Seaman, tha se ajo foli për herë të fundit me zonjën Bohm përmes një mesazhi me tekst në maj.

Ajo i tha gjykatës se dërgoi një mesazh tjetër në qershor duke thënë se nuk kishte dëgjuar prej saj për një kohë.

Ajo nuk mori kurrë një përgjigje.