Fqinjët treguan se gruaja iu lut që të mos e vriste. Por ai nuk u ndal. Pas tre ditësh gjendet i varur në qeli. 

Një gjeorgjian 48-vjeçar i cili ishte duke u mbajtur në Drejtorinë e Policisë së Përgjithshme të Selanikut për vrasjen e gruas së tij 55-vjeçare i dha fund jetës së tij duke u varur.

48-vjeçari u gjet i vdekur mëngjesin e së enjtes në qendrën e paraburgimit të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë në Selanik.

Të njëjtat informacione thonë se ai u var me fashën që kishte lidhur. Georgianos kishte kërkuar dhe kishte marrë një afat për të rrëfyer ditën e premte.

Prokurori e kishte ndjekur penalisht për vrasje me paramendim në gjendje të qetë shpirtërore, mbajtje dhe përdorim të paligjshëm të armëve të zjarrit, dhunë ndaj zyrtarëve, dhënie të informacionit të rremë.