Mendja është gjë e madhe…

Një vajzë në Tiranë krejt papritur ka hequr pantallonat dhe rroba të tjera të trupit para një dyqani dhe ka nisur të bëjë lëvizje sensuale e të kërcejë.

Skena e habitshme është parë nga dhjetëra qytetarë. Madje njëri prej tyre ka vënë duart në kokë nga ajo çfarë i zunë sytë.

Pasi ka kryer lëvizjet zhveshur, vajza ka ngritir sërish pantallonat dhe ka vijuar rrugën.

Ende nuk dihet përse ndodhi një skenë e tillë.

Shpesh video të tilla realizohen edhe për t’u hedhur në rrjetet sociale si TikTok. Burimi Noa.al