GJEORGJI- Një helikopter është regjistruar në momentet dramatike kur pas përplasjes me një faqe mali, e më pas humb helikën dhe shpërthen në flakë. Video tregon një bisht helikopteri që rrotullohet përpara se të përplaset në anën e një mali dhe të shpërthejë ndërsa përpiqet më kot të arrijë paragliderët e bllokuar.

Ekipi i urgjencës po përpiqej të ndihmonte dy persona që mbetën të bllokuar në faqen e shkëmbit kur ai u rrëzua në Gudauri, një vendpushim popullor skish. Mediat lokale raportuan se punëtorët e shpëtimit u plagosën.

Rrëzimet e helikopterëve nuk janë të rralla në Gjeorgji, me zyrën e jashtme të Mbretërisë së Bashkuar që paralajmëron udhëtarët për standardet e sigurisë në vend.