Erind Shkambaj, 16-vjeçari nga Shkdora, i cili gjeti 6700 euro mëngjesin e së dielës, ka dhënë një intervistë ekskluzive për Top News.

16-vjeçari foli për momentin kur i ktheu portofolin me paratë dhe dokumentata personale turistit Italian dhe që Claudio Perrinella i dha 100 euro si shpërblim.

Por çfarë menduan familjarët dhe shokët e tij për gjestin e rrallë? Mëngjesin e së dielës Erind Shkambaj teksa po shkonte ne sëtvistje gjeti një portofol me para në rrugë dhe menjëherë iu drejtua rajonit të policisë. Ishin efektivët e Shkdorës ata të cilët lajmëruan turistin italian, ku më pas u takua edhe me vetë 16-vjeçarin.