Ndërsa ndodheshin në dhomën e gjumit me dritat fikur në orët e vona të natës, mes banorëve të Big Brother nis një bisedë ‘hot’.

Ilir Shaqiri, Arjola Demiri, Monika Lubonja dhe Einxhel Shkira ishin të shtrirë në dhomën e gjumit, ku kjo e fundit u shpreh se ‘balerini duket tip pasionant’.

“Unë të shkrij fare”, iu përgjigj Iliri duke shkaktuar të qeshura. Ndërsa deklarata e tij është pasur nga komenti i Arjola Demirit, e cila tha: “Iliri po të futi llapën të shkriu”.

Pjesë nga biseda:

Einxhel Shkira: Ti Ilir dukesh që je tip pasionant.

Ilir Shaqiri: Unë të shkrij fare.

(Qeshin).

Arjola Demiri: Iliri po të futi llapën të shkriu.

Einxhel Shkira: Lëviza dhe krahun nga e qeshura.