Miqësia e tyre nisi gjatë BBV, por vazhdoi edhe pas daljes nga shtëpia.

Kur ishin brenda shtëpisë Sabiani i thoshte Ilirit se ‘ti je 100 mijë euroshi im’!

I ftuar së fundmi në “Natën me Aulonën”, Sabiani u pyet nëse Iliri i ka dhënë ndonjë lek nga çmimi i madh prej 100 mijë eurosh.

“Këto janë gjëra që na përkasin vetëm mua dhe Ilirit. Nuk keni për t’i mësuar kurrë”, u përgjigj Sabiani.