Lufta ka nisur dhe të gjithë janë të tmerruar, sidomos ata që janë në vijën e parë të rrezikut, ushtarët.

Videoja e njërit prej tyre është bërë virale në rrjet dhe i ka përlotur të gjithë.

Ai ka shpërndarë veten duke i dërguar një mesazh prindërve të tij nga fronti i luftës, ku do t’i duhet që të përballet me ushtarët rusë.