Kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha ka deklaruar se kryeministri Edi Rama është i korruptuar, duke e cilësuar atë si një tradhtar dhe armik të opozitës.

“Një tradhtar i SHBA, një armik i egër i opozitë. Unë kam cenurë të plotë ndaj videoje dhe mesazhi erotik që vjen tek unë. Ç’kujton ti? Jam Sali Berisha unë, nuk jam Edi Rama. Nuk jam unë ai që e dinë çfarë heqin ministrat në mbledhjen e qeverisë me fjalorin rrugaç që përdor. Unë nuk fyej publikisht. Përmenda emra unë aty. Asnjë emër, përse ju djeg ju kjo”, tha Berisha.