Sot, më 26 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 99.6 lekë dhe shitet me 100.6 lekë.

Euro blihet me 105.3 lekë dhe shitet 106 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.4 lekë, ndërsa në shitje me 111.4 lekë.

Paundi britanik blihet me 120 lekë dhe shitet me 121.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72 lekë, ndërsa në shitje me 73.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: