Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe rënie e Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103 Shitet 103.8

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 140.8 Shitet 141.8

Franga Zviceriane: Blihet 110.6 Shitet 111.4