Dollari amerikan këmbehet me 100.5 lekë në blerje dhe 101.4 lekë në shitje.

Euro blihet me 110.8 lekë dhe shitet 111.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 125.6 lekë dhe shitet me 126.8 lekë.
Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112 lekë, ndërsa në shitje me 113 lekë.