Berisha:

Borxhi nga 62% në mbi 80%, sistemi shëndetësor po shkon drejt shpartallimit me rekordet më të larta të vdekjeve nga pandemia, sistemi arsimor po ashtu.

Cdo javë dëgjoni nga një rekord të zi për Shqipërinë, në vend të ecim drejt BE .

Ajo gjë arrihet pa i shtrirë dorën askujt, 8 vite vend -numëro, jemi shumë më afër me Serbinë se vendet me BE.
Integrimi me Serbinë paska qenë i rëndësishëm mor zotëri

Kishte edhe idera nga BE që me këta ballkanas skemi punë, kancelarja e Gjermanisë krijoi Procesin e Berlinit ku të bëheshin takime e këta silleshin në mënyrë të papërgjegjshme dhe krijontë minishengenin, për ti dhënë serbisë epërsi Serbisë në rajon.

Nisma e Ballkanit të Hapur ishte kryesorja për Ramën, e njëjta gjë edhe me Von de Layer, kjo tjetra (Yuri kim) solli tanket në veri të Kosovës. Kanë ndodhur të gjitha këto e mëgjithatë Edi Rama nis mandatin e tretë, sepse duhet thënë haptaz sepse opozita shqiptare kaloi nga dështimi në dështim. Përgjegjësi e madhe bie mbi PD.

Po bëhen ndryshime kushtetuese, pa më thoni cilën marrëveshje ka fituar PD me Ramën? Asnjë prej tyre! Në emer tuaj dua tu them, hiqni dorë nga marrëveshjet pa miratim nga Këshilli Kombëtar i PD, partia ka forume. Kemi shkuar nga turpi në turp. Miqtë e mi, numëruam për herë të parë në histori mandatin e 3 të Ramës, u fol për masakrën zgjedhore, zgjedhjet nuk i fitoi PD