Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, Paundit Britanik dhe Euros.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.9 Shitet 103.6

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 140.2 Shitet 141.7

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112