Në Luzern të Zvicrës ka mbetur i vdekur një 20 vjeçar nga Kosova.

Mësohet se viktima është Ardit Nikçi nga Peja.

Sipas raportimit të “20 minuten”, incidenti ka ndodhur pas përleshjes së dy grupeve.

Nga kjo përleshje disa persona janë dërguar në spital me lëndime të rënda.

Siç raportohet, ishte një përleshje me thika.

Në këtë përleshje ishin të përfshirë disa persona nga Siria, Iraku, Maqedonia e Veriut dhe Zvicra. Ndërsa rasti është ende nën hetime.