“Kodi i Familjes” ka përfshirë në debat të nxehtë psikologen Edlira Dyrmishi dhe blogeren e seksit, Zhaklin Lekatari, në emisionin Zona Zero.

Ato nuk ranë dakort për projektligjin për birësimin e një fëmije nga një prind i vetëm, duke e kthyer debatin në personal.

Dyrmishi: Të shqetëson veshja ime që shpërthen kështu, mos më fol duke pasur parasysh besimin tim.

Lekatari: S’ka lidhje besimi, më shqetëson hipokrizia, që merren vendime të tilla.

Psikologia prek një aspekt fetar duke përmendur Zotin, por përsëri u has në kundërshtimin e blogeres.

Lekatari: Zoti nuk ekziston, jemi vend laik, mos më ftoni më në studio me homofobë.