Një pronar i një Lamborghini ‘shpëtoi mirë’ pas një aksidenti ku makina e tij 160,000 £ përfundoi Brenda në një liqen në Austri. Shoferi 31-vjeçar kishte qenë duke shëtitur nëpër qytetin e Mondsee kur ngatërroi pedalet e frenave dhe gazit dhe e futi Lamborghini Huracán-in e tij në liqen. Shoferi ishte në gjendje të dilte i gjallë nga makina dhe të notonte deri në breg ndërsa automjeti i tij u fundos 50 metra në ujë.

Pronari i Lamborghini ka qenë duke vozitur nëpër qytetin e Mondsee në Austri kur ai ‘përziej pedalet e frenave dhe gazit’ dhe e futi Lamborghini Huracán-in e tij mbrapsht në një liqen.

Ai më vonë u dërgua në një spital ku u trajtua për lëndime të lehta. Pas aksidentit, ekipet zjarrfikëse, një kamion tërheqës dhe një vinç janë dërguar në vendngjarje për të nxjerrë supermakinën. Imazhet treguan se automjeti po nxirrej nga uji ndërsa ekipet e zjarrfikësve dhe shërbimet e urgjencës qëndruan pranë liqenit.

Ekipet e zjarrfikëses, një kamion tërheqës dhe një vinç u dërguan në vendngjarje për të nxjerrë supermakinën nga liqeni

Përpjekja e shpëtimit për të hequr Huracán nga liqeni zgjati gjithsej tre orë, sipas zyrtarëve. Policia u thirr gjithashtu për të hetuar incidentin në qytetin austriak. Ata thanë se shoferi sapo kishte zbritur dikë dhe ishte në proces të kthimit kur ndodhi aksidenti.