Lidhja mes Donaldit dhe Beatrix është me e komentuara gjatë ditëve të fundit

Donaldi edhe pse i dha shpresa Borës për një rikthim, brenda shtëpisë së “Big Brother” filloi romancën me Beatrix Ramosaj.

Kjo ka bërë që në mbështetje të Borës të dalin me dhjetëra personazhe të njohura, mes tyre edhe Luana Vjollca.

Ajo ka postuar një foto teksa ka shkruar: “Me Borën”, duke marrë edhe pëlqimin e kësaj të fundit.

Mbrëmë, përmes një mesazhi, ajo kërkoi që Donaldi të mos kryeqësohet për këtë që ka bërë.

“Ju lutem qetësohuni, edhe Donaldi është njeri, edhe ai mund të gabojë, edhe ai mund të zgjedhjë edhe rrugë të tjera, edhe ai ka të drejtën të bëjë çfarë të dojë me jetën e tij, por mos gjykoni, mos kryqëzoni dhe mos dënoni, as unë nuk po e bëj…”, shkruan Bora.