Dua të falenderoj Ministren për marrëdhëniet me Parlamentin.

Taulanti ka punuar me përkushtim, edhe në ditë tejet të vështira. Po ashtu dhe Elisa ka qenë e përkushtuar në rolin e saj jo të lehtë për bashkëpunimin e qeverisë me parlamentin.

Që të dy meritojnë falenderim të veçantë dhe konfirmimin në detyrë për mandatin e tretë dhe do ta kenë besimin tonë të plotë.