Home Extra “Mbaje mo, ej”. Ndodh sërish në Shqipëri, i riu gjuan me kallash...

“Mbaje mo, ej”. Ndodh sërish në Shqipëri, i riu gjuan me kallash natën e ndërrimit të viteve

Nuk heqin dore shqiptarët.

Tradita e festimit me kallash është puthuaj prezent çdo vit.

Kështu ka ndodhur edhe sivjet.

Në një video të ndarë në rrjetet sociale shihet një djalë i ri, me kallashnikov në dorë që nuk ndalet së qëlluari në ajër.

Ende nuk dihet se ku ka ndoshur rasti në fjalë.

Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorit.

https://www.instagram.com/p/CYKpZBJKEA2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again