Mbretëresha Elizabeth II zbuloi diçka mjaft të padëshirueshme në sallatën e saj.

Thuhet se Anëtarja e Familjes Mbretërore hoqi një faqe nga libri i komenteve që duhej të përdorej për të përcjellë vlerësimin e saj ose neverinë për kuzhinierin që kishte gatuar pjatën e saj.

Me këtë rast ajo vendosi një kërmill në faqe para se të shkruante “E gjeta këtë në sallatë, a mund ta hani?” dhe e dërgoi atë në kuzhinë.

Pavarësisht postit më të lartë, Mbretëresha thuhet se ka një shije të thjeshtë kur është fjala për ushqimin, pasi një nga kuzhinierët e saj të mëparshëm, Darren McGrady, zbuloi se asaj i pëlqejnë ushqimet “e pastra dhe të thjeshta”.

Burimi: www.irishmirror.ie