RAMA VOTON NE SURREL - Kryeministri Edi Rama, duke votuar ne mjediset e shkolles 9 vjecare Ymer Lala, ne fshatin Surrel, per zgjedhjet e pergjithshme parlamentare./r/n/r/nRAMA VOTES - Albanian Prime Minister Edi Rama, poses after casting his ballot at a polling station in the village of Surrel, near Tirana, during the parliamentary election on June 25, 2017. Albania votes in a parliamentary election with Socialist Prime Minister Edi Rama hoping to boost his grip on power and lead the Balkan country into talks on European Union accession.

Sot është mbyllur rinumërimi për 45 kutitë e fundit në qarkun e Vlorës, ku Komisioni Qendror i zgjedhjeve ka verifikuar 519 QV në total, nga ku ka rezultuar që komisionerët kanë tjetërsuar vullnetin e shqiptarëve në zgjedhjet e 25 prillit.

Sakaq rezultoi se kryeministri Edi Rama ka marrë 16 vota më shumë se sa i takonin, po ashtu edhe Damian Gjiknuri ka marr 39 vota më shumë, ministrja Anila Denaj 20 vota më shumë.

Ndërsa sa i takon listës së Partisë Demokratike në këtë qark Bujar Leskajt i janë hequr 10 vota nga grupet e numërimit, Ina Zhupës janë shtuar 26 vota dhe po ashtu kandidatit Vangjel Anagnosti i janë shtuar 40 vota më shumë.